Protest proti bezdůvodnému propuštění paní učitelky Bížové z MŠ A.Dvořáka Most

Žádáme prodloužení pracovní smlouvy pro paní učitelku Bížovou, která byla dle jednotného názoru rodičů nespravedlivě propuštěna, navíc v průběhu školního roku. Žádáme prošetření praktik vedení MŠ A.Dvořáka Most, respektive MŠ Lidická Most, jejímž je odloučeným pracovištěm. Domníváme se, že se jedná o osobní antipatie vedení vůči paní učitelce. Přímo je pak poškozován zájem dětí. Chceme znát vysvětlení a opravdový důvod neprodloužení smlouvy, nikoli pouze vyhýbavé odpovědi vedení MŠ. Petice je na podporu otevřeného dopisu, jenž byl zaslán školskému odboru magistrátu města Mostu a také České školní inspekci.

Rodiče dětí z MŠ A. Dvořáka Most    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Rodiče dětí z MŠ A. Dvořáka Most, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.