PODPOŘTE Sokolovskou uhelnu, právní nástupce, a.s.

Jsme proti zastavení dolování UHLÍ v regionu  Ve městě Sokolov zdůvodu budoucího sociálního úpadku zvyšení kriminality  3000 lidí i více příjde o stabilní zaměstnání .  Sokolovská Uhelna patří k nejlepším zaměstnavatelům v regionu  kde sám majitel většího podílu Sokolovské Uhelny  Ing.František Štěpánek  z osobních peněz několikrát svým zaměstnancům zvýšil platy a je to člověk který myslí na své zaměstnance a na město Sokolov . Sokolovská Uhelna je velkým sponzorem nemocnice regionu různých efektivních důležitých programů když příjde konec dolování je to devastující pro lidí kteří příjdou jak o svoje stabilní zaměstnání tak o socialní podporu rodin. Prosím podepiště se ti kteří jste ze Sokolova kteří bojujete za lepší život pro své rodiny a souhlasíte s podporou. Peníze za EMISNÍ povolenky se musí vracet  část městu Sokolova což se nestalo.  Autor: Jiří Vlasák

Jiří Vlasák    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Jiří Vlasák, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.