PETICE ZA ŽIVOT BEZ PODMÍNEK. TEČKA!

STOP nuceného očkování proti Covid-19, STOP diskriminaci,
STOP zdravotnické šikaně, STOP rouškám, STOP testování, STOP lockdownům, STOP omezování svobody. TEČKA!

Stáhněte si petiční arch zde.

Podepsané petiční archy posílejte na adresu: Manifest.cz, U Vršovického nádraží 99/24, 101 00 Praha 10, nebo odevzdejte na naše kontaktní místa. Na této adrese jsou také k dispozici prázdné petiční archy stejně jako na našich, kontaktních místech.

Vaše akce má velký význam, petice vám dává hlas a sběr podpisů vám umožňuje oslovit lidi jasným sdělením. Petice bývá vstupní branou k oslovení lidí, petiční stánek není prakticky není možné omezovat, proto je možné sbírat podpisy prakticky kdekoliv a kdykoliv. Nad peticí je možné také rozvinout diskusi a dále získat lidi pro danou věc.

MANIFEST.CZ - politická strana, předseda David Tesař    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji MANIFEST.CZ - politická strana, předseda David Tesař svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.