PETICE ZA ZACHOVÁNÍ MĚSTSKÉ KNIHOVNY MOST V SOUČASNÉ BUDOVĚ

My, níže podepsaní obyvatelé města Mostu, prostřednictvím této petice žádáme, aby Městská knihovna v Mostě nadále zůstala v současné budově, jelikož se domníváme, že současná budova nejvíce vyhovuje potřebám knihovny. Budova mostecké knihovny byla první budovou v Československu, která byla po roce 1945 postavena výhradně a jenom pro knihovnické účely. S plánem na její přestěhování nesouhlasíme, jelikož nelze garantovat stejnou kvalitu služeb po plánovaném přestěhování do KD REPRE. Město navíc nepředstavilo žádnou ucelenou koncepci, jak budovu stávající knihovny po přestěhování knihovny využije. Vážně se obáváme, že budova nebude využívána a bude postupně chátrat. Na základě výše uvedeného si myslíme, že nejlepším řešením je ponechat knihovnu v současné budově.

Adam Komenda    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Adam Komenda, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.