Petice za zachování ředitelky PaedDr. Jany Novotné ve funkci ředitelky Základní školy Mukařov

My, níže podepsaní občané, se obracíme na Vás jako zástupce obce Mukařov, s nesouhlasem se zamýšleným odvoláním ředitelky Základní školy Mukařov PaedDr. Jany Novotné. Pevně věříme, že petice napomůže k prohlédnutí rady a zastupitelů obce Mukařov, že odvolání paní ředitelky PaedDr. Jany Novotné je nesmyslné. Inspekční zpráva České školní inspekce potvrzuje, že paní ředitelka je právem na svém místě. Zcela jistě i Vy, zástupci vedení obce Mukařov si toto uvědomujete. Kdyby paní ředitelka nebyla kompetentní k práci ředitelky, těžko by byla na základě konkurzu v roce 2018 znovu vybrána na post ředitelky školy. Nemluvě o tom, že v současné, tak napjaté situaci v souvislosti s epidemií Covid-19, kdy je tak složitá jakákoliv výuka, je toto odvolání naprosto nepochopitelné. Dá se předpokládat, že odvoláním paní ředitelky by došlo k rozkladu pedagogického sboru, což je nežádoucí. Nepochybujeme o tom, že jako zástupci vedení obce Mukařov, neučiníte chybné rozhodnutí, které by poškodilo dobré jméno Základní školy Mukařov včetně jejího vedení.

Josef Pšenička, Slepá 80, 251 62 Mukařov    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Josef Pšenička, Slepá 80, 251 62 Mukařov, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.