Petice za zachování Autokempu Rozkoš a dostavbu jezírek

PODPIS JE TŘEBA OVĚŘIT VE VAŠEM E-MAILU. DORUČENÍ MŮŽE TRVAT I NĚKOLIK MINUT. POTVRZOVACÍ E-MAIL JE V NĚKTERÝCH PŘÍPADECH DORUČEN DO SPAMU ČI HROMADNÉ.

Obec Česká Skalice Zastupitelstvu obce Česká Skalice třída T. G. Masaryka 80, 55203 V České Skalici dne 10.5.2020 Petice dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičnim Věc: Petice za zachování Autokempu Rozkoš a dostavbu jezírek.

Obsah petice: My občané České skalice, návštěvníci kempu a provozovatelé mající provozovnu v kempu, požadujeme:

1) Zachování autokempu a provozování kempu i nadále městem spravovaným s.r.o.

2) Dostavbu jezírek, která mají zásadní vliv na návštěvnost a tím i rentabilitu kempu.

3) Požadujeme zrušit výběrové řízení (koncesi) na pronájem autokempu.

4) Nebude li zrušeno výběrové řízení (koncese) na pronájem autokempu, požadujeme aby město z tohoto výběrového řízení a tedy i ze zájemců o koncesi vyřadilo pana Kirniga Richarda a firmy v nichž má účast, neboť se přímo podílel na stanovení podmínek pro toto výběrové řízení jako konzultant paní starostky Jungwirthové. V médiích bylo uveřejněno, že tato osoba je známá nekalými obchodními praktikami a je trestně stíhána za dotační podvody.

5) Chceme kemp pro obyčejné lidi a ne pro horních x tisíc. Tedy dobudouvat koupací jezírka a nestavět vyhřívané bazény a golfová hřiště.

David Vondráček a Miroslav Krča    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji David Vondráček a Miroslav Krča, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.