Petice za vytvoření více veřejných WC zdarma v centru Prahy

Dobrý den,

my níže podepsaní prostředníctvím této petice usilujeme o vybudování více veřejných WC zdarma v centru Prahy.

Veřejná WC zdarma se v Praze nachází jen v obchodních centrech, v restauracích, kavarnách a podobných zařízeních. Obchodní centra se ale nevyskytují úplně v centru Prahy, a proto se stává, že lidé musí na WC do restaurace/kavárny, ale to není vhodné, jestliže si v daném podniku nic nekoupí. Další problém, který by tato petice mohla vyřešit je, že by lidé bez domova nemuseli svojí potřebu vykonávat na veřejných místech a přestali by tak kazit dojem turistům, kteří Prahu navštíví.

Děkujeme.

Karolina Vrabcová    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Karolina Vrabcová svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.