Petice za povolení kulturních akcí do 300 osob!

Podpořte Váš oblíbený noční/hudební klub svým podpisem!

My níže podepsaní žádáme vládu České Republiky o uvolnění tohodle nesmyslného opatření! Jsme pro povolení alespoň malých kulturních akcí v ČR.

Majitelé klubů, Djové, hudebníci, zvukaři, osvětlovači, pořadatelé a umělci. Ti všichni jsou momentálně bez práce a bez jediného příjmu. Samozřejmostí je, že i barmani a barmanky k nám patří také. Nikoho z vlády to nezajímá.  Vláda České Republiky nemá ani ponětí, že vsechny výše zmiňované obory jsou bez příjmu. Od Června povolí akce do 50ti osob což je další nesmysl a nechápeme jak tohle někoho mohlo napadnout. Je nepřípustné, aby desetitisíce lidí z oboru zůstali do září bez jakéhokoli příjmu!Ještě ani jednou jsme v médiích neslyšeli zmínku o této problematice. Jsme PRO POVOLENÍ KULTURNÍCH AKCÍ, DISKOTÉK A KLUBŮ S ÚČASTÍ DO 300 OSOB!  Denně do práce jezdí stovky lidí, kteří pracují ve fabrikách, tlačí se v autobusech atd. Jen v automobilce Hyundai pracuje přes 3000 lidí, kteří se potkají jak v halách tak na zastávkách, autobusech, šatnách atd. V supermarketech jsou denně také stovky lidí a my, kteří jsme závislý na příjmech z tohoto odvětví nemůžeme nic! Také máme děti, rodiny, a závazky! Navíc do nočních klubů většinou důchodci a ohrožené skupiny lidí nechodí! Žádáme vládu ČR, aby  zrušila tohle nesmyslné opatření a povolila kluby alespoň s účastí měnší-samozřejmě za přísných hyg. podmínek. Nemůžeme čekat do září něž něco povolí a platit účty, hypotéky, aparatury atd atd. Všem, kterým tohle není jedno a budou tuhle petici sdílet z celého srdce děkujeme a pevně doufáme,že se to k milostpánům dostane. ostatně jim je to asi jedno. Oni zabezpěčeni jsou. Díky za sdílení a snad se brzy zase potkáme na akcích!

Kulturní akce v ČR    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Kulturní akce v ČR svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.