Petice za přejmenování Olovnice na Karl-Gott-Stadt

Olovnice je obec asi 23 kilometrů jihozápadně od Mělníka a 5 kilometrů západně od Kralup nad Vltavou. Třebaže nemá úplně chudou historii, která se datuje minimálně do roku 1285, dnes je to Bohem zapomenutá díra. Navraťme jí slávu, přilákejme davy německých turistů a nakopněme místní ekonomiku! Přejmenování obce na Karl-Gott-Stadt to zařídí! Konec bude s posměšky těch buránků ze Zeměch a Slatiny, kteří dnes Olovnici šikanují, protože sem ještě nedorazilo 21. století.

Jakmile získáme dostatečný počet podpisů, předložíme petici starostovi Kinterovi a zastupitelstvu obce v restauraci U Nás (nebo U Nich?). Make Olovnice great again!

Zdeněk Hodouš, hnutí Dycky Olovnice    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Zdeněk Hodouš, hnutí Dycky Olovnice, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.