Petice za přejmenování Miloše Zemana na Karla Gotta

Po dlouhá léta Karel Gott prezentoval naši líbeznou vlast po celém světě. Jeho talent, píle, nádherná duše vykrystalizovala v kult jehož se jen s bolestí musíme vzdát.  Nabízí se hned několik řešení, jak uctít památku mistra Karla. Přejmenovat přejmenované Ruzyňské letiště - letiště Václava Havla na letiště Karla Gotta, bohužel, tak uvrhneme V Havla v temnotu zapomnění. Dále pojmenovat v každém městě jednu ulici po mistrovi. To by bylo, ale velice nákladné, proto jsem se vám milí přátele rozhodl předložit nejpřijatelnější řešení, přejmenovat Miloše Zemana na Karla Gotta. Pokud by nás opustil Karel Gott - Miloš Zeman a to samozřejmě co nejpozději, proč nepřejmenovat Václava Klause na Karla Gotta. Dosáhli bychom tím nesmrtelnosti mistra.

Vladimír Franta    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Vladimír Franta, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.