Petice za odvolání pana Prymuly a pana Faltýnka

Žádame pana premiéra Babiše aby odvolal z funkce ministra zdravotnictví pana Prymulu a jako předseda hnutí ANO se zasadil o dovolání pana Faltýnka z jeho funkcí v hnutí ANO a v Poslanecké sněmovně.

Důvodem pro tuto žádost je flagrantní porušení nařízení vlády proti šíření COVID 19 ze strany pana Prymuly a pana Faltýnka. Tito pánové se sešli v restauraci, která měla být z nařízení vlády uzavřená, a to v době, kdy veškerá podobná setkání jsou vládou zakazována, že nedodrželi ani nařízení o nošení roušek je pikantní tečkou. Pan ministr zdravotnictví Prymula, a tím i celá vláda, takto ztratila veškerou důvěryhodnost ve věci opatření proti COVID 19 a jedině urychlené odvolání obou pánů může důvěryhodnost obnovit.

Vladimír Braun    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Vladimír Braun, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.