Petice za nový zákon o ochraně obětí domácího násilí

My, níže podepsaní, pro tuto zemi žádáme kvalitní zákonnou ochranu obětí domácího násilí, bez ohledu na to, zda se jedná o partnerky, partnery, seniory, děti či jiné osoby ve společném obydlí.

My, níže podepsaní, odsuzujeme všechny formy domácího násilí, ať jde o fyzické, psychické, sexualizované či ekonomické. Žádáme o změnu zákona, která povede ke kvalitní ochraně obětí nejen při snaze o opuštění násilníka, ale i následně v dalším životě. Česká republika v tomto ohledu vyžaduje zásadní systémové změny.

Svým podpisem vyjadřujeme podporu návrhům zákona, které takovou ochranu zajistí.

Barbora Urbanová; STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ; Malostranské nám. 266/5, 118 00; Praha 1; IČ: 26673908    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Barbora Urbanová; STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ; Malostranské nám. 266/5, 118 00; Praha 1; IČ: 26673908 svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.