PETICE VYJÁDŘUJÍCÍ NESOUHLAS S POSTUPEM DISCIPLINÁRNÍ KOMISE UEFA V "KAUZE KUDELA"

Tato petice je kritikou postupu disciplinární komice UEFA, protože pokud není případ dořešen podle občansko-trestního práva skotskou policií, tak je rozhodnutí UEFA v rozporu s presumpcí neviny. Dále je kritikou (FA) za nejednotný postup jevící znaky nadřazenosti, protože za prokázaný rasizmus v anglické Premier League v zápase mezi Chelsea a Queens Park Rangers dne 23. října 2011 byl vydán výrazně nižší trest v počtu zakázaných startů. John Terry byl potrestán (FA) pokutou 220 tisíc liber a zákazem startu na 4 zápasy. Je toto výrazem rovného přístupu?

Dostupné na: https://www.goal.com/en/news/anton-ferdinand-racism-what-did-john-terry-say-to-him-in/yrhf3dag8rc21ct4tokxwlvz0

Dostupné na: https://sport.aktualne.cz/fotbal/misto-odvolani-pokani-terry-prijal-trest-za-rasismus/r~c31232bc194311e2b61e002590604f2e/

Tomáš Votava    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Tomáš Votava svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.