Petice proti zrušení jízdného zdarma pro seniory 70+ ve Středočeském kraji.

My, občané Středočeského  kraje, jsme proti zrušení jízdného zdarma pro seniory nad 70 let. Vždyť senioři v tomto věku patří mezi nejzranitelnější skupinu lidí ve všech směrech. Téměř každý má mnoho nemocí a musí jezdit k různým lékařům. Dále v každé vesnici není normální obchod pro jejich nákupy, takže jim nezbývá nic jiného než dojet si pro základní potraviny do vedlejší vesnice a nebo jít 1,5-3 km pěšky. To přece nemůže žádný senior zvládnout. Nebo si mají snad senioři bez ohledu na věk jezdit nakupovat autem, což také vzhledem k rostoucím cenám pohonných hmot také nemohou?

Zrušením jízdného zdarma se jim nákup již tak stále se zdražujících základních potravin ještě prodraží o jízdné.

Třešňáková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Třešňáková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.