Petice pro přehodnocení pandemických opatření

Požadujeme, aby pro rizikové skupiny obyvatel byla v souvislosti s nemocí COVID- 19 doporučována již dostupná léčiva (např.: isoprinosine, budesonid) a doplňky stravy (vitamin D, zinek) a bylo jim umožněno se dobrovolně izolovat před společností.

Požadujeme, aby NIKDO nebyl nucen podstupovat vakcinaci či byl znevýhodněn, pokud jí odmítne. Odmítáme opatření, která nejsou podložena jasnými důkazy. Odmítáme povinné i celoplošné testování a dále povinnost nosit na obličeji ochranné prostředky dýchacích cest.

Odůvodnění:

1. Lékař Dan Erickson: "Do karentény běžně patří nemocní, nikoliv zdraví jedinci." ... "Vedlejší dopady karantény zdravých lidí - zneužívání dětí, alkoholizmus, ztráta příjmu - to vše je pro společnost mnohem škodlivější než virus, který se svým charakterem podobá každoroční sezónní chřipce." (https://www.bitchute.com/video/ViCmtBYtcvw/)
  2. Obličejové masky nemusí vždy fungovat jako spolehlivá ochrana před respiračními nemocemi. (https://www.rcreader.com/commentary/masks-dont-work-covid-a-review-of-science-relevant-to-covide-19-social-policy)
  3. Přenositelnost SARS-CoV-2 od asymptomatického jedince nebyla prokázána ani u jedné z 455 osob. Všichni nosili masky mimo čas, ve kterém jedli a pili. Prostřední doba trvání kontaktu s asymptomatickým jedincem byla 4 a 5 dnů. Nejdelší doba trvání kontaktu byla 21 dnů. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219423/)

Pokračování petice: https://www.petice.com/a/278951

Pro zajímavost:

1. Data na jaře roku 2020 ukázala, že čím více testů se provedo, tím více pozitivních jedinců se našlo. (https://www.idnes.cz/technet/veda/koronavirus-v-cr.A200521_094935_veda_mla/foto/MLA8385d7_PocetTestuvsPocetPozCRBrezen2020v2.png)
  2. PCR testy na SARS-CoV-2 podle lékaře Andrew Kaufmana nemají zlatý standard a dále tyto testy detekují přítomnost genetického materiálu, o nemž se neví, zda je jeho původem daný koronavirus, jelikož nebyl správně a dostatečně izolován. (https://www.bitchute.com/video/vqmkNDNNhZi9/)
  3. Viz. 'Byl SARS-CoV-2 izolován?' (3 části) (https://www.petice.com/a/278951)
  4. Viz. 'Jak vzniknul PCR test pro SARS-CoV-2?' (https://www.petice.com/a/278951)
  5. Asociace či 79.5% podobnost genetického kódu se SARS-CoV nedokazuje, že SARS-CoV-2 je příčinou nemoci COVID-19. (https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7)
  6. Experiment v roce 1919 neprokázal ani v jednom případě přenositelnost chřipky od nemocných osob. (https://zenodo.org/record/1505669, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862332/#__sec7title)
  7. Experimenty v roce 1918 neprokázaly ani v jednom případě přenositelnost chřipky od nemocných osob. Pouze u tří účastníků studie se objevila akutní lakunární tonzilitida. (https://quod.lib.umich.edu/f/flu/4750flu.0016.574)
  8. Lékař Thomas Cowan: "To, že mnoho lidí onemocní v jedné oblasti, není důkaz nakažlivého onemocnění." (https://www.youtube.com/watch?v=m3LgrcDAlJs)

O autorovi: Při Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové jsem úspěšně dokončil studijní program "Zdravotnická bioanalytika". Závěrečná práce: https://is.cuni.cz/webapps/zzp/detail/156824/

David Petrásek    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji David Petrásek svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.