Petice pro přehodnocení pandemických opatření

My, občané České republiky, žádáme naší vládu, aby pro rizikové skupiny obyvatel jako profylaktikum a léčbu nemoci COVID-19 vyhradila a doporučovala již dostupná léčiva (ivermektin, isoprinosine, hydroxychlorochin, budesonid) a doplňky stravy (vitamin D, zinek) a umožnila jim využít dobrovolnou izolaci před společností.

Požadujeme, aby NIKDO nebyl nucen podstupovat vakcinaci či byl znevýhodněn, pokud jí odmítne. Odmítáme opatření, která nejsou podložena jasnými důkazy. Odmítáme povinné testování.

Dále žádáme MZČR, aby poskytla veřejnosti důkaz toho, že nemoc COVID-19 je skutečně způsobována údajným virem SARS-CoV-2. K tomu by mělo dojít na základě skutečné izolace SARS-CoV-2 pomocí purifikace. U testů s buněčnými kulturami by měly být provedeny negativní kontrolní experimenty tak, jak je u buněčných kultur popisuje Dr. Stefan Lanka, pokud ještě takto nebyly provedeny.

Otázky pro MZČR:
"Byly při studiích cytopatického efektu SARS-CoV-2 provedeny také negativní kontrolní experimenty tak, jak je u buněčných kultur popisuje Dr. Stefan Lanka?"
"Je k dispozici důkaz o tom, že by skutečný izolát SARS-CoV-2, kromě pokusů s tkáňovými kulturami, způsoboval nemoc COVID-19 u pokusných zvířat nebo u lidí?"

Odůvodnění:

1. PCR testy na SARS-CoV-2 podle lékaře Andrew Kaufmana nemají zlatý standard a dále tyto testy detekují přítomnost genetického materiálu, o nemž se neví, zda je jeho původem daný koronavirus, jelikož nebyl správně a dostatečně izolován. (https://www.bitchute.com/video/vqmkNDNNhZi9/)
  2. Viz. 'Byl SARS-CoV-2 izolován?' (3 části) (https://www.petice.com/a/278951)
  3. Viz. 'Jak vzniknul PCR test pro SARS-CoV-2?' (https://www.petice.com/a/278951)
  4. Asociace či 79.5% podobnost genetického kódu se SARS-CoV nedokazuje, že SARS-CoV-2 je příčinou nemoci COVID-19. (https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7)
  5. FDA: "...sérologické testy nejsou určeny pro diagnostiku aktivní infekce SARS-CoV-2..." (https://www.fda.gov/media/135659/download)
  6. CDC: "Testy na protilátky by neměly být používány pro určení toho, zda se daný člověk může vrátit do práce. Testy na protilátky by neměly být používány k diagnostice aktivní infekce." (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/resources/antibody-tests.html)
  7. Lékař Thomas Cowan: "To, že mnoho lidí onemocní v jedné oblasti, není důkaz nakažlivého onemocnění." (https://www.youtube.com/watch?v=m3LgrcDAlJs)
  8. Data v drtivé většině případů ukazují, že čím více testů se provede, tím více pozitivních jedinců se detekuje. (https://www.idnes.cz/technet/veda/koronavirus-v-cr.A200521_094935_veda_mla/foto/MLA8385d7_PocetTestuvsPocetPozCRBrezen2020v2.png)
  9. Lékař Dan Erickson: "Do karentény běžně patří nemocní, nikoliv zdraví jedinci." ... "Vedlejší dopady karantény zdravých lidí - zneužívání dětí, alkoholizmus, ztráta příjmu - to vše je pro společnost mnohem škodlivější než virus, který se svým charakterem podobá každoroční sezónní chřipce." (https://www.bitchute.com/video/ViCmtBYtcvw/)
  10. Experiment v roce 1919 neprokázal ani v jednom případě přenositelnost chřipky od nemocných osob. (https://zenodo.org/record/1505669, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862332/#__sec7title)
  11. Experimenty v roce 1918 neprokázaly ani v jednom případě přenositelnost chřipky od nemocných osob. Pouze u tří účastníků studie se objevila akutní lakunární tonzilitida. (https://quod.lib.umich.edu/f/flu/4750flu.0016.574)
  12. Masky a respirátory nefungují jako prevence šíření respiračních onemocnění. (https://www.rcreader.com/commentary/masks-dont-work-covid-a-review-of-science-relevant-to-covide-19-social-policy)
  13. Přenositelnost SARS-CoV-2 od asymptomatického jedince nebyla prokázána ani u jedné z 455 osob. Všichni nosili masky mimo čas, ve kterém jedli a pili. Prostřední doba trvání kontaktu s asymptomatickým jedincem byla 4 a 5 dnů. Nejdelší doba trvání kontaktu byla 21 dnů. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219423/)

Dodatečná odůvodnění a související informace: https://www.petice.com/a/278951

O autorovi: Při Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové jsem úspěšně dokončil studijní program "Zdravotnická bioanalytika". Závěrečná práce: https://is.cuni.cz/webapps/zzp/detail/156824/

David Petrásek    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji David Petrásek, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.