Petice proti povinnému nošení roušek

My, občané České republiky, požadujeme po Vládě České republiky, aby v souvislosti s údajným onemocněním COVID-19 na území ČR zrušila či v budoucnu nezavedla:

1. povinné zakrývání obličeje maskou či rouškou.
  2. povinné dodržování rozestupů mezi lidmi.
  3. omezení počtu osob pro veřejné akce.
  4. pravidla pro shlukování osob.

Odůvodnění:

1. Masky a respirátory nefungují jako prevence šíření respiračních onemocnění. (https://www.rcreader.com/commentary/masks-dont-work-covid-a-review-of-science-relevant-to-covide-19-social-policy)

2. Přenositelnost "SARS-CoV-2" od asymptomatického jedince nebyla prokázána ani u jedné z 455 osob. (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7219423/)
  3. Experiment v roce 1919 neprokázal ani v jednom případě přenositelnost chřipky od osob se symptomy. (https://zenodo.org/record/1505669, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2862332/#__sec7title)

Dodatečná odůvodnění:

1. Asociace či 79.5% podobnost genetického kódu se SARS-CoV není důkazem existence nového onemocnění. (https://www.nature.com/articles/s41586-020-2012-7).
  2. RT-PCR testy na COVID-19 podle lékaře Andrew Kaufmana nemají zlatý standard a dále tyto testy detekují přítomnost genetického materiálu, o nemž se neví, zda je jeho původem daný koronavirus, jelikož nebyl správně a dostatečně izolován. (https://www.bitchute.com/video/eVa6ZMMvvwoH/https://www.bitchute.com/video/vqmkNDNNhZi9/)
  3. Lékař Thomas Cowan: "To, že mnoho lidí onemocní v jedné oblasti, není důkaz nakažlivého onemocnění." (https://www.youtube.com/watch?v=m3LgrcDAlJs)
  4. Data v drtivé většině případů ukazují, že čím více testů se provede, tím více pozitivních jedinců se detekuje. (https://www.idnes.cz/technet/veda/koronavirus-v-cr.A200521_094935_veda_mla/foto/MLA8385d7_PocetTestuvsPocetPozCRBrezen2020v2.png)
  5. Podle FDA a CDC by sérologické testy neměly být používány pro stanovení diagnózy nemoci COVID-19: "FDA’s policy was based on the considerations that serology tests are not meant to diagnose active SARS-CoV-2 infection..." (https://www.fda.gov/media/135659/download)
    "Antibody test results should not be used to diagnose someone with an active infection." (https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/resources/antibody-tests.html)
  6. Lékař Dan Erickson: "Do karentény běžně patří nemocní, nikoliv zdraví jedinci." ... "Vedlejší dopady karantény zdravých lidí - zneužívání dětí, alkoholizmus, ztráta příjmu - to vše je pro společnost mnohem škodlivější než virus, který se svým charakterem podobá každoroční sezónní chřipce." (https://www.bitchute.com/video/ViCmtBYtcvw/)

Bc. David Petrásek    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Bc. David Petrásek, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.