Petice proti omezení otevírací doby podniků a klubů v ulicích Dr. Davida Bechera a Jaltská

PETICE dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním

My, níže podepsaní občané prostřednictvím této petice žádáme, aby zastupitelé Města Karlovy Vary odmítli přijetí vyhlášky o omezení provozní doby podniků a klubů v centru města, konkrétně na třídě Dr. Davida Bechera a v Jaltské ulici, které by vedlo k tak výraznému omezení možné provozní doby, že by to znamenalo úplné uzavření těchto podniků a klubů, jejichž návštěvníky jsou převážně mladí lidé. Karlovy Vary jsou krajským, kosmopolitním městem, plném turistů a návštěvníků ze světa, ke kterému aspoň o víkendech patří kulturní a společenská zábava, včetně nočního života. Podniky ve zmíněné lokalitě fungují dlouhé roky, už od počátku 90. let, v prostorách jednoho z nich dokonce byla noční vinárna už v 50.letech minulého století. Proto nechápeme nesmyslné omezení provozní doby těchto podniků a žádáme zastupitele Města Karlovy Vary, aby likvidační a diskriminační vyhlášku odmítli.

Pavel Jiřík    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Pavel Jiřík svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.