PETICE PROTI NEOPRÁVNĚNÝM NAŘÍZENÍM VLÁDY A ZA PRÁVA OBČANŮ ČESKÉ REPUBLIKY

Tato petice byla sepsána k vůli nepřiměřenému zásahu policie České republiky vůči povolené demonstraci kde byl záměrně policií České republiky vyvolán útok na občany a civilisty České republiky a tím pádem za nepřiměřené jednání ze strany policie České republiky vedený čelními představiteli vlády České republiky včetně Ministra zdravotnictví pana Romana Prymuly a Premiéra vlády Adreje Babiše a Ministra vnitra Janem Hamáčkem.

Dále touto peticí jako lid požadujeme díky tomuto činu ze strany vlády a policie rezignaci těchto již zmíněných představitelů naší vlády České republiky.

Dále touto peticí požadujeme zrušení všech nepřiměřených nařízeních, které byli nařízené panem Romanem Prymulou a panem Andrejem Babišem.

Dále požadujeme zrušení distanční výuky a znovu otevření Základních, Středních a Vysokých škol.

Dále požadujeme zrušení zákazu kulturních a sportovních akcí.

Také požadujeme zrušení nařízení ohledně nošení roušek ve vnitřních prostorách.

Požadujeme zřušení NOUZOVÉHO STAVU.

Pavel Denkscherz    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Pavel Denkscherz, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.