Petice proti návrhu na zrychlené řízení změny Územního plánu města Beroun, změna 4a.

My níže podepsaní zásadně NESOUHLASÍME s návrhem číslo 8. předloženým Radou města Beroun k jednání Zastupitelstva města Beroun dne 22.9.2021.

Domníváme, že záměr revitalizace celého prostoru v bývalém areálu OSP v Berouně na Závodí (více než 8000 m2) je správný a přináší velký potenciál pro odlehčení dopravě i pro rozvoj celé městské části Závodí a jeho infrastruktury. Proto ale nechápeme, proč Rada města (RM) Beroun předkládá tzv. zkrácený postup pořizování změny ÚP podle §55 stavebního zákona, tj. kterým povoluje, aby nebyl zpracován návrh zadání změny ÚP, a kterým připouští, aby se dotčené orgány vyjadřovali až ve fázi veřejného projednání změny ÚP na dotčeném území (viz ortofoto z k.ú. pod textem petice).

areal_OSP_BerounZavodi.jpg

Adam Voldán    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Adam Voldán svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.