Petice pro MŠ Vokovická

Vážení rodiče a občané Prahy 6,žádáme vás o pomoc se záchranou Montessori MŠ Vokovické. V září roku 2021 nastoupila do školky na pozici ředitelky Bc. Helena Váňová a bohužel začala vládnout těžkou nerespektující rukou, rozhodně neakceptující jakýkoliv pokus o diskuzi. Ze školky se vytratil respekt, pravdomluvnost a harmonie a nastoupilo nátlakové chování, neúcta k druhým a celkové odklonění od Montessori principů. V přímém důsledku jejího chování odešla v loňském roce polovina dlouholetého personálu. Nyní – po roce – se situace opakuje, opět školku opouští další skvělé pedagožky i ostatní personál a my jen přihlížíme totální destrukci a zániku této skvělé instituce. Snažíme se komunikovat s MČ Praha 6 a již více než rok tuto problematiku řešit, ale situace je již natolik vážná, že jsme se odhodlali k tomuto kroku a sepsali petici na odvolání současné paní ředitelky.V případě zájmu o dodatečné informace, pročtení osobních svědectví odešlých nebo ještě stávajících zaměstnankyň školky nebo dovysvětlení dalších podrobností jsou veškeré informace k dispozici u petičního výboru.

346616956_775564560855980_6270123104346805741_n.jpg347558038_257555633440753_1291467539384515947_n.jpg

Petiční výbor: Eva Márová, Kristýna Tomšovská, Barbora Kostková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Petiční výbor: Eva Márová, Kristýna Tomšovská, Barbora Kostková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.