PETICE POŽADUJÍCÍ ZRUŠENÍ (revokaci) USNESENÍ ZASTUPITELŮ MĚSTA VSETÍNA

PETICE POŽADUJÍCÍ ZRUŠENÍ (revokaci) USNESENÍ ZASTUPITELŮ MĚSTA VSETÍNA o pojmenování prostoru mezi takzvanou Obchodní galerií na Smetanově ulici, domem 1484 na téže ulici (tzv. věžák) po Jarmile Šulákové

Ve vztahu k paní Šulákové jde ze strany politického vedení radnice a zastupitelstva o naprosto bezcitný krok, když hodlá dát takzvanému přednádražnímu prostoru ve Vsetíně jméno této významné osobnosti a legendy valašského folkloru. Vnímáme to, s ohledem na vybrané místo, jako zneuctění dobrého jména paní Jarmily Šulákové a jako účelové politické rozhodnutí.

Žádáme o zahájení veřejné diskuze, vypsání ankety a případně dalších komunikačních aktivit, které dají možnost zapojit do rozhodování o pojmenování vhodného a bezkonfliktního místa širokou vsetínskou veřejnost, jíž vždy paní Jarmila Šuláková, které si nemalá část Vsetíňanů upřímně a velmi váží, patřila a patří.

Dušan Póč    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Dušan Póč, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.