Petice na podporu plakátování

apnr_logo_modre3.png

Jako Asociace plakátování nízkorozpočtové reklamy se již několik let snažíme o řešení problematiky nízkonákladové reklamy/plakátování v Praze. Momentálně probíhají jednání o budoucnosti tohoto segmentu na půdě IPR a MHMP, kde bohužel ne všichni si uvědomují důležitost této formy inzerce pro kulturní a neziskové subjekty.

Podporujeme zachování plakátování, jako jedné z mála možností propagace, která je dostupná téměř pro všechny pořadatele kulturních akcí. Je to tradiční, avšak stále široce využívaný způsob, jak dostat informace o pořádaných akcích k jejich publiku.

I vzhledem k ukončení smlouvy mezi MHMP a společností JCDecaux, které s sebou nese zánik mnoha legálních ploch do r. 2023, a finanční nedostupnosti ploch společnosti BigBoard, je pro kulturní obec zachování plakátování velmi důležité.

Nemožnost legálního výlepu plakátů může přinést i menší zájem sponzorů, kterým nebude možné nabídnout jejich propagaci na plakátech a sponzoring kultury se tím pro ně může stát méně zajímavým.

Spolu s uplynulým obdobím cca 1,5 roku, kdy kultura kvůli protipandemickým opatřením prakticky nemohla fungovat, by to pro ni byla další rána.

Stavíme se tedy jednoznačně za zachování a plakátování a umožnění zachování a restartu kulturního sektoru, který bývá často neprávem přehlížen.

collage_(1).jpg

Autor: Asociace plakátování nízkorozpočtové reklamy, z.s.

Asociace plakátování nízkorozpočtové reklamy    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Asociace plakátování nízkorozpočtové reklamy svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.