Petice na podporu pana MUDr. Milana Kubka

Pan MUDr. Milan Kubek, prezident České lékařské komory, čelí v poslední době mimořádně nenávistné a místy i fyzické agresi ze strany našich spoluobčanů. Neváhají zcela beztrestně vytvářet atmosféru nenávisti a fyzického ohrožení v místě jeho bydliště a nezřídka tak činí i při jeho pobytu venku. Pronásledují jej, lžou, hrubě jej uráží a pomlouvají. To vše pro jeho zásadové postoje v souvislosti s bojem proti Covidu-19.

Touto peticí chci vyjádřit svoji podporu a poděkování panu doktoru Kubkovi za to, že svoji roli lékaře, i za cenu osobního nepohodlí, naplnuje měrou vrchovatou.

Svým podpisem uděluji Jarda Broda svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.