Petice k opětovnému zajištění provozu Chrudimské nemocnice a to v plném rozsahu.(dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním).

My, níže podepsaní občané, prostřednictvím této petice žádáme, aby byl opětovně zajištěn provoz Chrudimské nemocnice v plném rozsahu. Požadujeme zachování lékařské péče v této nemocnici minimálně na takové úrovni, na jaké byl v době před pandemií coronaviru, obnovení činnosti oddělení, jejichž provoz byl ukončen nebo omezen tak, aby byla nemocnice opět plně funkční. V zájmu personálního zajištění nemocnice apelujeme na zřizovatele, aby respektoval potřeby zdravotníků, kteří se dlouhodobě na péči o pacienty podílejí, především aby snížil administrativní zátěž lékařů a zajistil nemocnici kvalitní managment.

Děkujeme

Petr Lichtenberg, MUDr. Jan Haase, Mgr. Marika Komárková    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Petr Lichtenberg, MUDr. Jan Haase, Mgr. Marika Komárková svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.