PETICE ZA FYZIOTERAPII V DAVLI PROPLACENOU POJIŠŤOVNAMI

Společně s městysem Davle  bychom rádi zajistili komplexní péči pacientům všech pojišťoven a dostupnost Fyzioterapie pro občany Davle a okolí. Splňujeme všechny podmínky k navázání smluvního vztahu pro zdravotnické zařízení Fyzioterapie. Prosíme, pomožte nám svým podpisem a pár slovy, opětovně požádat pojišťovny ČR o zvážení rozhodnutí a uzavření smlouvy, aby jste k nám mohli přijít také s poukazem od lékaře. Zlepšujeme kvalitu péče ve středočeském kraji. Mnohokrát děkujeme FISIO DAVLE www.fisio.cz

Fisio s.r.o.    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Fisio s.r.o. svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.