Přejmenování části ulice Korunovační mezi Nám. Borise Němcova a ulici Nad královskou oborou na Třídu Alexeje Navalného

Po útocích ruské vojenské rozvědky na území České Republiky je nutná občanská iniciativa, která přitvrdí opatření proti Ruské Federaci. Česko již dávno není Sovejtskou nebo Ruskou kolonií, ale suveréní západoevropský stát, člen NATO a EU.

Námestí pod současným komplexem Ruského vyslanectví bylo přejmenováno na Námestí Borise Němcova. Cesta od Místodržitelského Letohrádku k Bubenečskému zeleznicnimu tunelu byla přejmenována na Promenádu Anny Politkovské. Oba tito lidé jsou obětí zločineckého Putinova režimu. Ruské vyslanectví poté přemístilo svoji oficiální adresu do ulice Korunovační, kde mají i svůj konzulát.

Přejmenování této části ulice Korunovační na Třídu Alexeje Navalného tím donutí ruské vyslanectví používat toto jako svoji adresu na svých hlavičkových papírech. Tím ukážeme Rusku jasně, na které straně stojí pražští občané.

Dopad na ostatní ne-ruské obyvatelstvo bude nulový, neboť na žádné straně úseku Korunovační nejsou jiné vchody nebo vjezdy.

Svým podpisem uděluji Antonín svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.

Vaše telefonní číslo nebudeme veřejně zobrazovat online.