Oprava silnice III. třídy číslo 18054 v úseku Pernarec-Březí

Rád bych Vám předložil petici, která žádá, aby co nejrychleji došlo k opravení silnice III. třídy číslo 18054 mezi obcemi Pernarec a Březí. Silnice je již několik let v katastrofálním stavu a díky místním mléčným farmám, které se nachází v Pernarci a v nedaleké obci Chrančovice, jež spojuje právě zmíněná silnice, je její vytížení velice velké a tomu odpovídá i její stav. Přeci jenom každodenní přejezdy těžkých traktorových souprav nadělají své.

Oprava by byla jak v zájmu široké veřejnosti, tak i Správy a údržby silnic Plzeňského kraje a předešlo by se možným autonehodám.

Ještě bych rád dodal, že se nejedná o opravdovou petici, ale pouze o průzkum, který potřebuji do školy. To avšak nemění nic na faktu, že zmíněná silnice by potřebovala opravit.

Daniel Brácha    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Daniel Brácha, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.