Odmítáme nezodpovědné korupční jednání trestně stíhaného premiéra, odmítáme jednorázový příspěvek pro důchodce.

Vláda trestně stíhaného udavače StB staví svým pokusem o získání přízně starší generace pětitisícovým úplatkem tuto skupinu lidí do pozice nezodpovědné privilegované kasty. V době astronomického zadlužení naší země po ekonomicky likvidačních opatřeních v souvislosti s šířením čínského viru však významná skupina lidí důchodového věku odmítá stigmatizaci své generace jako nezodpovědné premiérovi klaky čekající nedůstojně s nataženou dlaní na cokoli na úkor vlastních dětí a vnoučat. Jak zákonem uložila vláda dávno před příchodem slovenského premiéra České republiky, důchody mají kopírovat platy a nikoli sloužit jako snadná lobby nahodilým udělováním bezdůvodných výsad těsně před volbami. Tím spíše v době, kdy tisíce postižených firem a v návaznosti na to statisíce domácností začínají pociťovat dopady vládních restrikcí.

Petici určenou k podpisu výhradně lidem pobírajícím penzi jsem, coby člověk v produktivním věku, sepsal na přání prarodičů svých dětí a bezpočtu svých starších přátel, kterých si převelice vážím a odmítám nečinně přihlížet jejich ponižování.

Ziggy Horváth    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Ziggy Horváth svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.