Nová Fabia RS

Touhle peticí žádáme o obnovení řady aut Fabia rs s objemem motoru aspoň 2l. V roce 2010 byla představena poslední Fabia rs v motorizaci 1,4 TSI o výkonu 132kw s automatickou převodovkou. Tento model si nezískal takovou přízeň jako první Fabia rs, v motorizaci 1,9 TDI o výkonu 96kw, právě z důvodu automatické převodovky a ne malou částí taky designem Fabií 2. generace. Myslíme si, že je čas na další opravdový, ostrý hatchback od Škodovky. A Fabia Monte Carlo to tedy rozhodně není. Jsme unavení ze všech těch přeplňovaných nízkoobjemových motorů s údajně nízkou spotřebou a ne zrovna se 100% spolehlivostí. Prosíme tímto automobilku Škoda o vůz Škoda Fabia rs s objemem motoru aspoň 2l, manuální převodovkou a možností si nakonfigurovat vozidlo do stavu kdy vozidlo obsahuje věci pouze nezbytné k legálnímu provozu na silnicích.

S pozdravem Václav Vávra, Marek Pleva a spol.

Václav Vávra    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji Václav Vávra, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.