Nesouhlasím s novým nařízením vlády ze dne 17.7.2020 pro Moravskoslezský kraj

NESOUHLASÍM S NAŘÍZENÍM VLÁDY PRO MSK!

TÍMTO PODPISEM ŽÁDÁM, ABY VLÁDA ROZVOLNILA NAŘÍZENÍ PRO CELÝ MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ, POPŘÍPADĚ UČINILA ZÁSADNÍ KROKY TAK, ABY NEBYLO UBLIŽOVÁNO MĚSTŮM, KTERÝ TAKOVÝ NÁRUST NEMAJÍ!

- celá situace nám přijde velmi vtipná!

Ředitelka protiepidemiologického odboru Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje Irena Martinková zdůvodnila rozšíření opatření z Karvinska na celý kraj tím, že se covid-19 začal šířit i v dalších jeho částech. Na Karvinsku se přitom podle ní situace stabilizovala... Bohužel v poslední době nedává nic smysl.

Krajská hygienická stanice sama nevěděla čísla nárůstu onemocněných pacientů s COVID-19!

Epidemiologická situace v souvislosti s onemocněním covid-19 je z pohledu celé České republiky nadále stabilní, ale i přesto z hodiny na hodinu nařídí tyto opatření!

POČET NAKAŽENÝCH ZA VČEREJŠÍ DEN:

0 BRUNTÁL
9 FRÝDEK MÍSTEK
26 KARVINÁ
6 NOVÝ JIČÍN
5 OPAVA
3 OSTRAVA

Celá situace je vtipná ...

Kvůli takto malým číslům musí veškeré podniky ze stravovacích a ubytovacích úseku svoje podniky zavřít opět ve 23:00 a otevřít až v 8:00 následující den. (Protože koronavirus je pouze večer nebezpečný...). Kluby a bary taktéž.

My daňoví poplatníci platíme jejich nehorazně obrovské platy, my všichni živíme českou vládu a jediné, co z toho máme tak škodu a žádný užitek.

DĚKUJI VŠEM ZA VÁŠ HLAS.

Podepsáním povoluji Marek Nawro, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.