Nesouhlas s cenami pohonných hmot v České republice

Vážená vládo,

My, níže podepsaní Vás žádáme tímto o dočasné snížení DPH na pohonné hmoty a to alespoň ve výši 10%. V současné době je důležité udržet mobilitu občanů, ať už z pracovních či rodinných důvodů. Za poslední týden se zvýšila cena motorové nafty o více jak 5kč/litr, což je pro mnohé občany a firmy nepřijatelné a neakceptovatelné. V případě benzínu je situace obdobná. Tato napjatá krize cen pohonných hmot se již začala projevovat s příchodem pandemie Covid-19 a vzhledem k dalšímu zhoršení situace způsobené válkou na Ukrajině je již nutná politická intervence.

Děkujeme za Vaši podporu

Je nutné potvrdit Váš podpis v e-mailu, který Vám je zaslán prostřednictvím systému petice.com. V opačném případě nebude Váš podpis platný. Pokud se Vám stane, že e-mail k Vám nedorazil, kontaktujte nás.

Svým podpisem uděluji Jan Rafaj svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.