Neničte hotely a hospody!

Neničte hotely a hospody.
Petice majitelů restaurací a hotelů

Nejsme proti rouškám, chápeme, že ta nemoc je opravdu strašná bestie. Ale nechápeme, proč si vláda vybrala jako svou lovnou zvěř právě hospody a hotely. Podpisem této petice žádáme, abyste neničili 10% ekonomiky, abyste bez důkazů nedělali opatření, která z hospod a hotelů opět dělají černou ovci, abyste nám umožnili přežít.

1. Stanovte jasná pravidla, za kterých můžeme podnikat. Otevírání a zavírání během tří dnů je pro nás likvidační a mnohem dražší, než kdyby nás jen zavřeli
2. Dejte nám alespoň nějakou kompenzaci. Peníze zatím dostali jen majitelé budov a zaměstnanci.
3. Přestaňte nás očerňovat. Za čínský virus nemůžeme a snažíme se dodržovat vše, aby se nešířil.covid.jpeg

Klára Sovová, Luční bouda    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Klára Sovová, Luční bouda svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.