LP_diamanty

Vážené hráčky a hráči Lady Popular Fashion Arena,

vzhledem k situaci, kdy je bulharská verze neustále zvýhodňována jsme se rozhodli založit tuto petici. Protože XS Software zvýhodňuje bulharskou verzi LP Fashion Areny tak, že hráčky za stejnou cenu získají více diamantů (např. 48 dia za 2,99 eur či 175 dia za 9,99 eur), chceme, aby byly pro všechny verze stejné podmínky. Připojte se k naší petici a bojujte za více diamantů a stejné podmínky na všech verzích.

Žádáme Vás, aby jste bojkotovali nákup diamantů, alespoň do té doby, dokud se podpora nepřestane vymlouvat a začne jednat. Když za nás nebojují oni, musíme my.

Při získání určitého počtu podpisů bude tato petice zaslána na XS Software a donutí je s námi spolupracovat.

Jak se podepsat?

Kolonky křestní jméno, příjmení, město a stát jsou povinné, nebojte se proto vyplnit (do jména a příjmení uveďte cokoliv, pro naše účely není podstatná správnost). Prosíme vás, ale abyste vyplnili nepovinná pole a to jméno Lady a jazyková verze LP (např. CZ, SK, COM, atd.).