LP_diamanty
lp_diamanty
Dobrý den, souhlasím s tím aby všechny verze
mněli stejné podmínky!!!!!!!!!!!
s touhle peticí souhlasím!!!!!!
nesouhlas s tím co se děje
hrozně mě to štve proto s touto peticí souhlasím
tohle by se dít nemělo
děkuji autorce že tuhle petici sestrojila
PS: všichni jsme si rovni
Re:
asi to bude preto, že slováci a češi sú nenažraté svine a musia sa nabaliť....!!!
Přesně tak. Podpora jen lže a vymlouvá se.
nevím proč zrovna Bulharská verze má být takto zvýhodněná... za stejné peníze by mělo být všude stejně diamantů !!
aby to spíš nedopadlo tak, že to zdraží i bulharům :D nicméně podepsala jsem. je to nespravedlnost a diamanty jsou zbytečné drahé.
Re: Re:
Hele šéfe tady přece nejdo o to kdo si chce nabalit jedinej kdo tak činí je provozovatel XS .. nebo tobě přijde normální a zároveň morální aby jedna verze hry byla protěžována a ostatní verze ať je to CZ/SK.. tak se do týká i všech ostatních verzí ať je to německá , francouzská madarská a další .. jde nám pouze o to aby všechny verze měli stejné podmínky a jedna nebyla protěžová nad ostatní jen proto že mají sídlo v bulharsku.
Sorry za chyby píšu ve spěchu :D
Re: Re: Re:
Přesně tak...mimochodem otravujte taky podporu, pište jim pořád dokola, ať se z toho klidně po... Nesmíme jim dát pokoj. Sázejí na to, že to vzdáme.
Re: Re: Re:
myslíš, že náš ,,milovaný" tým LP ....north a spol za svoju prácu nemajú zaplatené?....jasne že majú ...a práve preto taky north sa o tom ani nemieni baviť....Ja som tiež zato aby sme mali rovnaké podmienky ako v Bulharsku ....je šialené, že túto hru hrajú deti ktoré nechodia do práce a drankajú peniaze na virtuálny svet rodičov-keď podaktorý na SVK majú úbohú mzdu ...ako pre žobráka! .....ale vedenie LP nemá žiaden problém dávať nové akcie za viac a viac diamantov!!! preto sú to nenažrané svine!!! a akurát ma tak pekne vytáčajú....sú to choré mozgy!!!
Re: Re: Re: Re:
Asi tak, já jsem sice taky dítě a diamanty nekupuji, ale sme si snad všichni rovni, ne? A to je to hlavní.
lpma
Dobry den,
nie, to nie je pravda. Su odlisne typy balikov v niektorych krajinach, pretoze maju odlisne mena a DPH a preto nemozu byt rovnavane.
Tiez poziadavky poplatobnych sluzieb nie su rovnake pre vsetky krajiny.
toto mi napísali na podpore
Re: lpma
musíte si to začiernit(označiť) aby to bolo vidno
Áno ja dávam súhlas pretože je to nefér a každý jeden štát je seberovný!!!Či je veľký a či malí to nevadí!!!TAK PRČO TO MY MUSíME MAŤ DRAHšIE AKO INÝ????!!!!
biasweet
dá sa aby som svoje meno z petície odstránila ?prosím kto vie ako tak mi prosím napíšte alebo ma z tamať odstrante
Re: biasweet
jané, že dá stačí ak ho prepíšeš....alebo tam dáš bodky...klikni na podepsat tuto petici...a tam v políčkach zmeň čo uznáš za vhodné..
Re:
aj administrátori pochádzaju z bulharksa všimnite si aj na pravidlách je niečo písane že...podla zakonov bulharskej republiky....(alebo niečo take)
| This discussion has been closed. |