Konec důvěry v údajné vlády, údajných států.

Toto je vyjádření svobodné vůle lidí, nikoliv petice.

Prohlašujeme že:

1. Jsme si vědomi, že jsme zotročováni údajnými vládami, které předstírají práci pro naše dobro, ale slouží jako prostředek k obohacování pár vyvolených a jsou tak v porušení naší důvěry.
2. Jsme si vědomi, že údajná vláda jsou jen loutky a skuteční vládci jsou skrytí.
3. Jsme si vědomi, že právo rozhodovat o právu druhých a vybírat daně je otroctví, které je deklarací práv a svobod lidí zakázáno.
4. Jsme si vědomi že díky žalobě oppt jsou všechny podvody s personami zrušeny a právně jsme svobodní.
5. Jakýkoliv náš další souhlas s konáním a existencí údajných vlád, údajných států odmítáme dávat. Voleb se neúčastníme, jelikož je to projev nesvéprávnosti si vládnout sám.
6. Jsme živí lidé a jsme si toho navzájem svědky.
7. Kdokoliv vládne lidem bez jejich souhlasu je zločinec a toto je odebrání souhlasu komukoliv nám vládnout.
8. Jsme způsobilí si vládnout sami a rušíme všechny dohody s vámi.

9. Při pokusu na nás nadále uplatňovat vaše otrocké zákony a vybírání daní, jednáte v rozporu s právem.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Odkazy: http://i-uv.com/oppt-absolute/    https://www.osn.cz/wp-content/uploads/UDHR_2016_CZ_web.pdf  https://stillnessinthestorm.com/2015/04/how-cabal-maintains-their-power-and/  https://t.me/ceskaovce

Upozornění! Aby toto bylo právně platné, musíte napsat doporučený dopis vládě a podepsat jako živý člověk malýma písmenama např. andrej z rodu burešů a dát přes to otisk prstu. Upravenou verzi, kterou budu sám posílat brzy zveřejním na telegramu. Je to defakto návrh smlouvy jako všechno v mezinárodním common law. Vydáte zákaz komukoliv vám vládnout a vybírat daně a oni pokud nesouhlasí musí doložit vlastnická práva k vám. Hlavně si pamatujte že nejste osoba! Jejich slabina je, že chtějí vypadat dobře, ale nebudou otroctví je zakázané v jakékoliv formě. Do teď nebyli žalovatelní za zavádění otroctví jen díky našemu souhlasu. Po odebrání tohoto souhlasu už budou. Nemusíte se bát vše je podle platných zákonů. Nejde o žádnou vzpouru. Pokud nejste otrok nemáte se proti komu bouřit. Jde o zrušení dohody.

Takže verze k odeslání je ke stažení zde na Telegramu https://t.me/ceskaovce/334  Doplňte podpisy s adresami a otiskem prstu. Udělejte kopii a tu odešlete na originál dejte číslo zásilky a uchovejte pro pozdější využití např. že na základě zrušení dohod už nebudete platit propagandistickou TV apod.

Česká ovce    Kontaktujte autora petice

Svým podpisem uděluji Česká ovce svůj souhlas s předáním informací, které uvádím v tomto formuláři, těm, kdo mají v této záležitosti moc.

Vaši e-mailovou adresu nebudeme veřejně zobrazovat online.