MojeID

Quoted post

vlazy

#39 Re: :)

2013-01-08 22:33

#38: - :)

Ty podpisy zde nemají příliš význam. CZ.NIC možná ani neví a netuší, že zde jsou nějaké podpisy proti tomu jejích MojeID a i kdyby věděli tak to pravděpodobně stejně budou ignorovat. Význam má ale to, že zde lidí vyjádřují nesouhlas s tím nesmyslem zvaným MojeID a dokážou to i zdůvodnít. Je alespoň vidět, že existují i lidí kteří dokážou přemýšlet a nenaletí na vše co je jim nabízené nebo do čeho jsou lákání např. možností získat zdarma flash disk.

Odpovědi

Přezdívka je osobní údaj taky... určitě!

#41 Re: Re: :)

2013-01-11 15:22:04

#39: vlazy - Re: :)

Ta diskuze mě fakt pobavila. :-)

Doufám, že vy čtyři podepsaní používáte nějaké anonymizační nástroje, protože na základě vaší IP adresy si vás může "někdo" najít. Stejně tak určitě máte prohlížeč v anonymním režimu, protože by mohl přijít někdo a projet vaší historii! A na e-mailu máte stosedmdesátipěti místné heslo, protože se bojíte, že si někdo přečte vaše hustodémonskykrutopřísné e-maily. SMS autorizaci samozřejmě nepoužíváte, protože se bojíte dát někomu číslo mobilu. Jo a bankovní účet, ten taky předpokládám, že nemáte! Protože by vám tam někdo mohl poslat "omylem" peníze a hned vás zažalovat za bezdůvodné obohacení a soudit se s váma! A vůbec, proč byste měli dávat adresu, telefon a rodné číslo bance? Nějaké instituci, která ani není ve vlastnictví subjektů z ČR!!!

Jo a po ulici určitě chodíte s falečným knírem, slunečníma brejlama, kloboukem, v dlouhém černém plášti... aby vás náhodou nemohl nikdo poznat a omezovat na bezpečnostních kamerách. Jo a rukavice! Určitě nosíte rukavice, protože byste jinak zanechávali otisky prstů! A máte oholená těla, abyste neztráceli chlupy. To zase kvůli DNA!

Ještě na něco jsem zapomněl?