PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#509 Re: Re:

2013-01-06 13:26

#508: Sol-Ki Hyon - Re:

Provozovat rallye mezi hloupými a nezodpovědnými občany je očividně hloupé a nezodpovědné. Bude tedy nutno, aby organizátoři prováděli na vlastní náklady školení těchto zaostalých občanů, vhodné by bylo časté projíždění obcemi nedovolenou rychlostí, aby si i ti nejhloupější a nejnezkušenější obyvatelé obce osvojili návyky a rychlost uskakování a pochopili, jak se chodec musí chovat, když se k němu řítí auto rychlostí 150km, neboť při rallye jejich celoživotní zkušenost s max. 80km nestačí. Na pokuty organizátoři jistě mají dost peněz - nebo že by v rámci ochrany a školení svých občanů přispěly obce? Bude nutno změnit školní osnovy, nejlépe v rámci výuky tělocviku trénovat uskakování před vystřeleným basketbalovým míčem.

No a co s tím respektem před bohem?? Nejlépe bude, když se před každou rallye shromáždí celá obec a v modlitbách budou úpěnlivě prosit Boha, ať to tentokrát nepoplete a postihne jen ty, kteří tuhle akci vymysleli, spískali a odsouhlasili!!!

Odpovědi

Sol-Ki Hyon

#510 Re: Re: Re:

2013-01-06 16:23:32

#509: - Re: Re:

Jsem věděl, že odpoví nejomezenější "člověk", na kterého ten text bude nejvíc sedět. :-D

Pokud to, co píšete opravdu vyžadujete a koná se u vás v obci rally, ozvěte se a já ti to ty chudáku přijdu osobně vysvětlit.

Je na tobě dobře vidět, že máš už velkou část života za sebou a nevíš, jak vypadá dnešní výuka ve školách!

Jaký rodič, takové dítě a pokud je rodič hloupý, nepřizpůsobivý a nafoukaný jako ty, tak by to za vás opravdu měla řešit ta škola (aby děti nevyrostly se stejným omezením jako ty), ale to by učitel musel mít právo na ty parchanty aspoň zařvat a nemít potom strach, že mu rodič přijde rozbít držku.

marqui

#520 Re: Re: Re:

2013-01-09 16:43:53

#509: - Re: Re:

Milý drahý, na to, aby se člověk vyhnul autu a věděl, kdy mu hrozí nebezpečí, to jest při průjezdu auta, nepotřebuju, abych se na rally připravovala tak, že budu běhat po dálnici a uhýbat rychle jedoucím autům. Na rally jezdim 7 let, v životě jsem  nepotřebovala utíkat před autem, protože si stoupám tam, kam není velká pravděpodobnost, že by auto mohlo vlítnout. Jestli jsi tupej idiot, tak si stoupneš do zakázaný zóny jako většina diváků, který to na rally odnesli životem.

Jakou nedovolenou rychlostí??? V tu chvíli to není normální silnice, je to uzavřená trať, kde máš omezení jen ta, která ti stanoví vyšší organizace (FAS).

Ha, a k tomu Bohu. Při rally na Moravě by se ti tam ta obec k modlitbě možná sešla, ale v Čechách taková pravděpodobnost neni;-). Věř, že kdyby si moh Bůh odskočit od nebeskýho ouřadování, tak by si do toho závoďáku sed ;-).




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...