PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

Quoted post

maryška

#4

2012-11-11 22:02

Neexistuje, aby podobnou adrenalinovou zábavu pro pár zbohatlických synků a jejich tatíků odnesly nevinní lidé. Ať si klidně jezdí, ale někde v poušti - kde zabijí tak maximálně sebe!!!!!

Odpovědi

M.Jerie

#22 Re:

2012-11-12 18:23:54

#4: maryška - CO to plácáš??? když o rally nic nevíš tak se nevyjadřuj. Je to každýho rozhodnutí jestli pujde na rally nebo ne a jde tam vždy na vlastní riziko a pokud se postaví na ZAKÁZANÉ MÍSTO (viz. autoslide uherský brod) tak je idiot a nemá se pak divit....Jdi si radši žrát ty keci co slyšíš na Nově a neserse do nečeho o čem víš uplný hovno..!!!

Johny<3JDM

#131 Re:

2012-11-13 21:18:27

#4: maryška -

A kdo vás nutí se chodit koukat? Tak si zalezte někam do sklepa k televizi a žijte si svoje "životy"....

zklamaný

#149 Re:

2012-11-13 22:12:09

#4: maryška -

Pár zbohatlických synků ? řekněte to do očí Krestovi, Valouškovi, Kostkovi a další českým esům které se rally také ůčastnili navíc ma rally obrovskou návštěvnost (barum přes 300tis lidí )mimochodem nejnavštěvovanější akce v čr  rally je velmi oblíbený sport jezdí se více než 40let jestli se vám nelíbí nechodtě na ni jestli se bojíte o majetek jezdci jsou velmi dobře pojištěni a jestli se bojíte o ostatní diváky kteří z vlastní vůle a vědomě ryskují život tak zbytečně nikdo o vaši pomoc nestojí!!

Jsem pro absolutní zákaz létaní letadel nad ůzemím české republiky letadla zabily mnohem mnohem mnohem více lidí než rally a také mi létají nad domem a bojím se že spadnou na můj dům chápete stupiditu vaší petice ? co zakážete příště ? prodej zmrzliny protože ten kdo si ji koupí může ho bolet v krku? Pro mě jste banda medii pomatených ženských které sedí doma na prdeli a strašně se nudí a závidí lidem že mají nějaký koníček a že je něco baví požádejte své muže aby vám zkrátili řetěz ke sporáku pletete se do věcí kterým vůbec nerozumíte.

marqui

#389 Re:

2012-11-20 18:12:35

#4: maryška -

Drahá, kdybys někdy byla rally a nejen o ní četla nebo o ní slyšela v médiích nevalné hodnoty, věděla bys, že rally jezdí i auta stará (trabant, škody, felcky atd.), jejichž řidiči opravdu nejsou zbohatlíci. Jinak by jezdili v jiném voze, jinak by nemuseli šetřit na startovné a případné opravdy z vlastních výplat, aby si mohli zajezdit. A těch je většina, takže pokud chceš o tomhle sportu něco hlásat, tak si o tom nejdřív něco najdi. Jsi zmanipulovaná osoba, která svůj mozek nejspíš dávno pohřbila a radši se rozhodla názory přejímat. Perfektní masírung neznalejch lidí ze strany médií. Můžete si všichni gratulovat.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...