Odvolání ministra Kalouska

Quoted post

KDO HLEDÁ TEN NAJDE

#413 STYDÍM SE ZA TUTO VLÁDU/VE ZPRÁVACH NIKDE ANI ŘADEK ŽE BY CENZŮRA

2012-10-01 12:22

pátek, 13. července 2012
Barroso chce odstoupení Nečase a Kalouska

Na internetu se objevují informace z EU, v nichž EU v čele a Barrosem požadují odchod z vlády ČR Nečase a Kalouska, protože jejich vinou ČR přichází o miliardy. Jeden z názorů, kterému dal na fb prostor Karel Randák "Nečas byl v Bruselu vyzván, aby učinil opatření proti rozkrádání dotací z EU a následně ihned odstoupil. A oč jde. Že ODS má kolem sebe stovky umělých firem, které jsou založeny za účelem organizovaného rozkrádání dotací z Evropské unie a praní špinavých peněz. Tyto firmy jsou vládními úředníky vybírány jakoby ve výběrovém řízení a pak jim vláda zaplatí výstavbu infrastruktury, budov, opravy nemovitostí, nákupy aut a IT technologií atd. Že skutečnou práci odvádí subdodavatel, zaběhlá firma s historií.

Zmanipulované kontroly MF následně podpoří proplacení výdajů Bruselem. Vítězné firmy si účtují násobné ceny, než například v Německu. A poté, co Němci toto zjistili a tajné služby potvrdily návaznost ODS na tyto firmy a inkaso provizí za udělení státní zakázky, okamžitě prohlásili, že odmítají posílat do ČR peníze. Dokud u moci budou lidé Petra Nečase a Miroslava Kalouska, kteří mají na svědomí několik desítek miliard korun, uvízlých na soukromých účtech politiků ODS a dalších stran a představitelů těchto firem. EK tedy vysílá do ČR dva komisaře, aby vyzvala Nečase k odstoupení vlády a zajištění všech dotčených firem. Premiér toto arogantně odmítá, proto byl pozván na kobereček přímo k šéfovi Barrosovi s tím, že dotace jsou pro Česko tímto ukončeny až do odstoupení vlády." Na tiskové konferenci s Barrosem byl Nečas celý pobledlý a blekotal něco ve smyslu, že když EU zastaví dotace, tak jeho "vláda rozpočtové odpovědnosti" (jenom za prvních 5 měsíců je deficit 79 mld., když na celý rok se počítá s 105 mld.) udělá více jak 6% deficit státního rozpočtu a že to jim přece EU nemůže udělat.
Vystavil ispigl v 15:04
STYDÍM SE ZA TUTO VLÁDU

Odpovědi

JARO

#426 Re: STYDÍM SE ZA TUTO VLÁDU/VE ZPRÁVACH NIKDE ANI ŘADEK ŽE BY CENZŮRA

2013-01-02 13:19:05

#413: KDO HLEDÁ TEN NAJDE - STYDÍM SE ZA TUTO VLÁDU/VE ZPRÁVACH NIKDE ANI ŘADEK ŽE BY CENZŮRA 

 SDILIM S VAMI TENTO KOMENTAR VE VSECH BODECH!!!!!!!! JSME PRIPOSRANCI A ZBABELCI !!! TI NASI POLITI NAS OBCANY POTREBIJI JAK JE TAK 5.MES  PRED VOLBAMI A KECAJI A SLIBUJI A LZOU !!!!! JSOU TO VSICHNI VSIVACI  ZLODEJSTIIII !!!! AT UZ TO NEKDO ZACNE  A JDEM NA TU SLAVNOU MAFIANSKOU VLADU !!!!!