Odvolání ministra Kalouska

Quoted post

zajíček plzeň a žádná anonymita

#411 Re:

2012-09-05 20:37

#404: -

Kalouska zavřít ???  Nikdy !!!  Pověsit na Malostranské náměstí , to je mu hodno zloději   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědi

zajíček z plzně

#412 Re: Re:

2012-09-05 20:48:03

#411: zajíček plzeň a žádná anonymita - Re:

nechápu proč lidé ,ti co jsou zde anonymní se nepřihlásí svým ménem a jenom píši i když třeba jen pravdu ... co se schováváte a jen křičíte !!!!!!!!!!  Už je potřeba aby jim někdo pořádně rosekal prdele a myslím to vážně ,žádné bezhlavé výkřiky do tmy , chce to konečně vzít do rukou klacky,srpy,zbraně a jít na hrad a neschovávat se a křičet schovaný za rohem, čeho se lidi bojíte !!!  Pojďme konečně všichni na hrad a vyházejme je všechny z oken na kopí !!!  kde chcete žít ???

chcete být pořád vyykořisťovaný nebo nikdo z Vás nemá rodiny !!!!!!!!!!   zamyslete se konečně nad budoucností a udělejme pro to vše co můžeme... Já se za své jméno zde nestydím jsem pro abychom se konečně dali dohromady a ty hajzly zlodějský už konečně zbavili puče a našeho vykořisťování a nemyslím si že by to byl až tak veliký problém se těch zlodějů na dobro zbavit .. za pár desítek tisíc jsou všichni pryč do jedinýho.... Zamyslete se když to nejde po dobrém tak to musí jít násilím, mám děti a tyto rozhodně nebudu vychovávat aby přizpívali na živobytí těmto vládnoucím zlodějům. Stydím se za to že tady v Čechách žiji ,ale nechci to hodit za hlavu a stěhovat se jinam. chci vytvořit klidnou budoucnost dětem a na tyhle vyžírky já kašlu...