Petice proti vracení majetku církvím

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88

2012-06-08 11:18

Melichar Petr 7. 6. 2012 22:56(!) Reagovat (@) 194
Co si zaslouží církve? To co s námi dělali ve středověku!dověku
INKVIZICE !!! Děkan Lautner,město Šumperk,obec Velké Losiny,a pověstný nechvalně proslulý inkvizitor Jindřich Boblig z Edelstadtu. a to je jen jednotlivý výběr a kolik do světa vyslal Vatikán inkvizitorů? desítky ba stovky těchto zrůd jako byl Bobling. A omluva těm desítek tisícům co zemřeli při mučení a na hranici?
To je chabá kompenzace to vyřiďte panu poslanci Bendovi který se v pořadu neobhájil tvz."odpustky". Ty miliardy co se jim mají vracet církvím by byl pakatel co si nahrabali,oproti tomu co měli těm ubožákům co zaplatili životem vrátit+penále. Ale církevní lichváři to neuznají že to byly také lidé. Je možné že ti co tady reagovali budou říkat že nevim o čem mluvím,ale ví,stačí si přečíst "Kladivo na čarodějnice" a budou vědět kam mířím tímto dialogem.

Odpovědi

Petr

#89 Re:

2012-06-28 20:31:08

#88: -

Nabízím velmi dobře placený výdělek na PC, nebudete nic kupovat, nejedná se o Vellness, finanční poradenství ani erotiku, je to podnikání kde dostáváte provizi do 3 minut, když do podnikání přivedete nového zajemce, jako u každého podnikání je zde vklad ale není velký a okamžitě se Vám vrátí, navíc nemusíte nikomu nic vysvětlovat, prezentace za nás dělají odborníci 3x denně, kdo u tohoto podnikání vydrží rok, má naději na velké peníze , firma se stane brzy miliardovou společností a za věrnost vyplatí 1% z celosvětového obratu ve více než 120.-ti státech světa. Lida tel.737649279 skype ludmila676622; apolenka.hk@seznam.cz