Řidič autobusu občan Roman Smetana. Petice proti jeho uvěznění.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1245 Spravedlnost

2012-05-24 23:37

Prosím Vás, lidi. Pan Smetana je exhibicionista a já plně souhlasím s jeho odsouzením. Nezavřeli ho totiž za tykadla, ale za neakceptaci trestu za přestupek!!! Je to to samé jako nezaplatit pokutu v metru a vyhýbat se důsledkům. navíc mu to dělá dobře.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1246 Re: Spravedlnost (Ovšem ta opravdová)

2012-05-27 01:08:39

#1245: - Spravedlnost

Opravdu jasnozřivě jste vykoumal, že tu nemáme nějaký "tykadlový paragraf", takže ho za jeho porušení samozřejmě ani nemohli nechat stíhat. A máte pravdu v tom, že ho nechali (jako potrefená husa) stíhat skrze (zástupné) obvinění jiné. Tu jím údajně způsobenou škodu radši hned zaplatil, radši nechtěl vystavit své blízké případné exekuci, neboť s nimi bydlí společně; takže zaplacení se nevyhýbal.

Mimochodem: Jak hodnotíte - když tak údajně stojíte za nevyhýbáním se důsledkům špatných činů - nutnost potrestat ty zjištěné velké škody z korupcí, tunelů, megapodvodů a miliardových "nepochopitelných přehmatů" napříč mocenským spektrem, které zatím jaksi ze záhadných důvodů po svém objevení většinou brzy opakovaně zmizely z fokusu příslušných orgánů v trestním řízení? Proti těm totiž on srdnatě protestoval a nelíbí se mu stejně jako mnoha dalším lidem, že jejich potrestání dotaženo nebylo, tak velké ztracené peníze totiž ve státních a veřejných financích opravdu citelně chybí...