PETICE ZA ODSTOUPENÍ VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1213

2012-04-27 14:43

Prezident Václav Klaus - negativními výkřiky na náměstích svět běžet nemůže
ZDE JE VIDĚT VLIV POKROČILÉHO VĚKU. V TOMTO VĚKU JE OBČASNÁ ZTRÁTA PAMĚTI DOST ČASTÁ, ZEJMÉNA U POLITIKŮ (ono to má lékařský odborný název) PAN KLAUS JIŽ ZAPOMNĚL, ŽE TO BYLA ULICE, KTERÁ HO VYNESLA K MOCI A PENĚZŮM.

Držte se svého kopyta, doporučil odborům Schwarzenberg
TEN SAMOLIBÝ PÁN (ZŘEJMĚ PRO SEŠLOST VĚKEM) ASI NEVÍ, ŽE ODBORY ZASTUPUJÍ ZAMĚSTNANCE OBČANSKÁ SDRUŽENÍ DALŠÍ VELKOU SKUPINU OBČANŮ VČETNĚ ODBOROVĚ ORGANIZOVANÝCH.
TO ZNAMENÁ, ŽE ODBORY A OBČANÉ, MAJÍ PRÁVO POŽADOVAT ODSTOUPENJÍ VLÁDY
Pane Schwarzenberg o monarchii Vaše rodina přišla založením Československé republiky před téměř sto lety

Odpovědi

brablenec

#1216 Re:

2012-04-27 19:26:03

#1213: -  

 Teho samolibého hradního dědka,už zajímají jen ty jeho "zápisky z cest."Jak to vypadá z národem,co o nás píší ve světě,naše zkrachovalé,rozkradené hospodářství,to má všecko na háku. Hlavně jak píše zápis. z Maroka,tak tam nemají traktory,ale sváží ovoce a výrobky z polí na OSLÍCÍCH. To se mu líbí,to  prý bio-potravina.To jako máme prodat trakt. a nakoupit oslíky?Hlavně má plnou hubu ,jak země vzkvétá!Kde žije?To prohlásil teď v Klimkovicích.Dyť největší podíl na rozkádání naší republiky má ON,velký to taťka privatizace a jeho kámoš,V.Kožený.  Dneska prý je u nás tolik zlodějů,že se ráno bojím podívat do zrdadla!    č.18.15