Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#126 Re: Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

2012-03-03 08:03

#4: Ivan Vohrna - Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

Máte pravdu, pane. Dobeš není politik na správném místě. Zapoměl napojit penězovody z EU do kapes vlivných podnikatelů. Místo toho si dovolil dokázat to, co nám tvrdí celá Evropa: že máme neskutečně debilní inženýry a magistry a pologramotné maturanty. O učních ani nemluvím...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132 Re: Re: Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

2012-03-07 23:13:49

#126: - Re: Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

Učňovské školství zkurvil už Husák a spol. tím, že zavedl univerzální obráběče kovů. Místo specializace anarchie. Něco jako kdyby ve zdravotnictví byl jediný lékařský obor a ten by zvládal vše. Jeden doktor od mikrochirurgie po ortopedii, vnitřní lékařství, psychologii a tak dál. To by se panečku šetřilo! Museli po sametu zničit průmysl (zbrojní Havel), neboť se Západ bál konkurence. Dobře věděli v jakých muzeálních fabrikách se u nás vyrábělo a výrobky byly srovnatelné, netvrdím, že rychlostí výroby, nám podrazila nohy orientace na SSSR s jeho žádnou inovací. A samozřejmě RVHP s přerozhodování co se kde bude dělat, bez ohledu na tradice. A navíc jsme si museli díky embargu s mnoha věcmi poradit sami a dobře. Proč se asi po sametu prosadili "pendleři", kteří každé ráno jeli z pohraničí do Německa dělat v dílnách a večer se vracet. Asi to nebyli žádní "neumětelové"!!

Igorek

#137 Re: Re: Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

2013-03-14 00:23:07

#126: - Re: Petice za odvolání ministra školství Josefa Dobeše

Takže podle Váe je vlastně každý hloupý, jen vy jste letadlo... Vy jste teda frajer... Jen ho tam nechte, ať kvete celé české školství a zdravotnictví... Celé naše oddělení ortopedie ho podporuje.