Petice za domácí porody a poskytování péče porodními asistentkami

Quoted post

Lucka

#43 NE!

2012-03-02 19:40

Co???? Nenenenenenennenenenenne! Nikdy nebudu souhlasit s domácíma porodama! Lékaři sice nejsou všemocní, ale mohou pomoci. A já jen budu vždycky využívat sváýho práva, vybrat si porodnici, kde chci rodit, využiju možnosti získávat informace, budu se informovat, žádat to nejlepší pro mé dítě. Ne pro mě, já nic nepotřebuju, stačí když porod přežiju, ale především aby ho přežilo mé dítě a dostalo perfektní péči, v ideálním případě jsme si užili bonding!!!!! Nikdy bych neriskovala život mého dítěte porodem doma. Nikdy člověk nemůže vědět, co se může stát! Je plno dětí, který zemřou i v porodnici, ale riskovat to doma a do konce života si to vyčítat? Co kdyby se dalo udělat víc, co kdyby???? Jsem proti porodům doma! matky vzpamatujte se a přestaňte být sobecké!!!! jenom kvůli tomu, že nemáte rády doktory a chcete si tento okamžik užít! myslete hlavně na dítě! Vyberte si porodnici, doktora, asistenku, průběh porordu a poporodní péče, které vám budou vyhovovat, ale nevolte porod doma! Bojujte za svobodu jiným způsobem než tak, že ohrozíte život dítěte! už se proberte! nebo Vám musí někdo zatřást hlavou? Nebo Vám bude muset zemřít dítě? Zbytečně? Už se proberte, bojujte za svobodu, ale roďte v porodnici! Bojujte pro zavedení bondingu v každé porodnici! Ale přestaňte se chovat tak strašně sobecky a omezeně!!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#49 Re: NE!

2012-03-03 12:25:43

#43: Lucka - NE!

Zdravím a i já se musím oklepat. Je vidět, že debata je užitečná, však bez informací,  zbytečné plácání. Je internet tak si každý může zjistit pro a proti. Žijeme ve světě strachu- moc se mi líbil Vlasta Marek- přirozený porod- vřele doporučuji poslechout na yootube. Myslím si, že zrovna tak je nebezpečný vůbec vyjít na ulici. Nebezpečí na nás kouká z každého koutu. To aby jsme raději ani nevylézali, co ? Ale vážně, žijeme v demokracii a někdy mám pocit, že se s námi až nadmíru manipuluje a zastrašuje.V zájmu peněz se řídí vše.


Nepřihlášený uživatel

#82 Re: NE!

2013-10-03 21:26:46

#43: Lucka - NE!

Jen bych vám chtěla připomenout, že doktoři taky někdy ohrozí zdraví a bohužel i život matky a dítěte, osobně znám jeden případ, kdy nedošlo bohužel k ohrožení zdraví dítěte, ale k jeho poškození, a navíc to bylo pro tehdy nenarozené dítě neskutečně bolestivé. A to ne nedopatřením či chybou, ale vadným diletantským přístupem lékaře. Prosím vy paní, co jste POUZE pro porody v porodnici, nepište lži předkládané vám médiii a lékaři, že porod v porodnici je pro matku a dítě VŽDY bezpečný. Není to pravda.