Petice za zrušení Vánočního koncertu kapely Adorare 18.12.2016

Quoted post

Křesťan Eda
Nepřihlášený uživatel

#350

2016-11-25 12:52

Bídní lidé stvořili tuhle bídnou petici. Jsou to bezcitní nevěrci, co nemají rádi nás křesťany a vlastně vůbec nikoho. Oni nemají rádi cizince, nemají rádi Romy a teď poslední dobou chudáky imigranty z blízkého východu. Ale my křesťané se za ně rádi pomodlíme, aby se i jim dostalo křesťanské lásky. Když i oni začnou žít v Kristu, pak začnou milovat bližního svého. A budou milovat všechny, tak jak je to potřeba. Budou milovat úžasnou hudbu skvělé kapely Adorare a přestanou v sobě mít ty nejhorší lidské vlastnosti, jako je závist a nenávist, kterou v nich vzbuzujou různí prospěcháři a populisti, co je učí závidět (komunisti) a nenávidět (nacionalisti). Potom bude u nás na Valašsku fajn, všichni budeme věřící, budeme chodit do kostela, poslouchat Adorare a budeme žít v symbióze s cizinou včetně chudáků uprchlíků ze Sýrie a Afriky, proti kterým štve populistická lůza jako Zeman nebo Okamura. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#351 Re:

2016-11-25 13:11:13

#350: Křesťan Eda -  

 To by napřed ti tví uprchlíci museli mít zájem žít v symbióze s křesťany. Jestli sis nevšiml, tak ve všech muslimských zemích probíhá pozvolná genocida křesťanských menšin. Možná až naběhne nějaký islamista do Klobouckýho kostela a uřízne palici vašemu faráři jak onehda ve Francii, tak se vám v těch makovicích konečně rozsvítí. I když, to bych od vás chtěl asi moc, že?

Ivo Kozák

#353 Re: Jsi hloupi anonimni Eda,je mi tě lito

2016-11-25 17:38:51


Nepřihlášený uživatel

#354 Re:

2016-11-25 18:35:42

#350: Křesťan Eda -  

 Vy pánbíčkáři možná nejste zlí, ale jste všichni hrozně naivní, hlavně co se týče těch uprchlíků - co katolík, to sluníčkářský vítač, u nás na dědině je to stejné. Kdo vám hustí do hlavy tu propagandu o domnělé dobrotivosti imigrantů, to by mě zajímalo. Buď faráři, nebo mainstreamová média, jinak si to vysvětlit nedokážu. Chce to zapnout mozek, přestat bezmyšlenkovitě poslouchat faráře a začít čerpat informace z více zdrojů, jen tak se můžete dobrat reálného poznání světa.