Ne Norbertu Hoferovi na Hradě

Quoted post

Dan Mach

#4 Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM

2016-09-07 16:43

#1: Ing. Ivo Piešťan - NESOUHLASÍM s touto peticí 

Vidím, že asi také holdujete alkoholu, lžete a vyhrožujete, když považujete Bumbála Zemana za nejlepšího prezidenta v moderních českých dějinách. Jediným prezidentem České republiky byl pan Václav Havel, ti ostatní jsou jen směšné karikatury, které nám dělají ostudu po celém světě.

Jinak k návštěvě pana Hofera - vrána k vráně, resp. populista k populistovi sedá. Dokud bude ta karikatura prezidenta ve funkci, tak přece nemůžete čekat nic jiného, protože jakýkoli solidní světový politik se s Bumbálem odmítá setkat. Paní Merkelové se divím, ale asi si chtěla ověřit to, co se o Bumbálovi v Evropě traduje, a on nezklamal. A nepomůže tomu, zdá se, ani petice za jeho odvolání, kterou podepsalo více než 100 tisíc lidí.

Odpovědi

Iaara

#7 Re: Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM

2016-09-08 11:54:08

#4: Dan Mach - Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM 

Nehodlám se vměšovat do Vaší půtky s p. Piešťanem, jenom bych rád připomněl, že oblíbená fráze "žádný solidní světový politik se nechce se Zemanem setkat" není pravdivá. Je mi jasné, že čínské či ruské politiky nepovažujete za solidní (ač jsou to hlavy světových velmocí), ovšem se Zemanem se setkal i např. francouzský či německý prezident nebo německá kancléřka (jak to koneckonců sám přiznáváte).

Zeman určitě nemá v zahraničí tu prestiž, jakou měl Havel – ale tady je namístě otázka, zda je oč stát, pač Havel dělal v zájmu udržení své popularity v zahraničí několik hrubých politických chyb a až příliš oddaně následoval postoje USA. Není vůbec náhodou, že jak byl VH v cizině adorován, tak byl v Česku většinou národa opomíjen a budování jeho kultu nepřesáhlo rozměry intošského skleníku ("kavárny"). Zeman je buran, ale např. v otázkách migrace islámu do k nám stojí na pozicích, které mají jasný souhlas absolutní většiny národa.

Nepřihlášený uživatel

#9 Re: Re: NESOUHLASÍM s IVO PIEŠŤANEM

2016-09-08 12:14:17

Myslíte toho opilce, humanitárního bobardéra a špatného gramatika Havla.

http://www.pravdaozrude.cz/

Jaromír Mičánek

#10 Re: Re: NESOUHLASÍM s DANEM MACHEM.

2016-09-08 12:53:52

Na web jsem přišel podepsat petici. Vůbec mne nenapadla závažnost a strannost této návštěvy a prakticky šla mimo mě. Ještě předtím jsem si však bohudíky přečetl kometáře k ní.

Když však vidím vás pane, vaši hrubost, zlobu a zaujatost, která závadovost kritizovaného geometricky převyšuje, od úmyslu odstupuji. S takovými lidmi jak jste vy, nechci mít společný ani podpis pod peticí. Zeman je problém, dozajista, ale nenávistní, lidé prosazující jediný fašizioidní pohled na svět a cákající svou žluč na celé své okolí, jsou problém podstatnější.

Jen si tak představuji, kdyby Zeman udělal některé ze státnických kroků vámi chváleného pana Havla, třebas amnestie odsouzeným přátelům, či na přímluvu přátel, co by nastalo.