Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Hustota osídlení !?

#9462 Evropa versus USA

2016-05-16 20:08

1. Evropa 67 lidí na 1 km2

2. USA 35 lidí na 1 km 2

TAK PROČ NÁM TU CPOU DALŠÍ A DALŠÍ ... "migranty" a tzv.  "uprchlíky před válkou" co nejsou žádní uprchlíci, ale sprostí vyžírkové a invazní hordy primitivů, kterým schází základní morální vychování, vzdělání a hodnoty !?

TZV. "NEDOSTATEK PRACOVNÍCH SIL V EU?!" = výmysl a lživá propaganda multikultiralistů. aby tady mohli natahat všelijaké čmoudy a slimáky a zničit národní identity a kultury !!!

(JE sice pravda, že v USA mají i poušť a Grand Canyon = ale to by bylo ideální místo pro slimácká ghetta _ tam by si mohli žít svou kulturou šária dle libosti !!!)

:-) ZNÁM JEŠTĚ JINÁ ÚZEMÍ, KDE BY MOHLY KOMUNITY S PRÁVEM ŠARIA SVOBODNĚ ŽÍT:

SIBIŘ

SAHARA

ANTARKTIDA

MERKUR, VENUŠE, MARS, JUPITER, SATURN, URAN, NEPTUN, PLUTO, PLANETA X = NIBIRU a pod. (např. Supervelká černá díra SAGITARIUS A)

Odpovědi

Realista

#9463 Re: Evropa versus USA

2016-05-16 20:42:01

#9462: Hustota osídlení !? - Evropa versus USA 

 1. Přednostně ať imigranty pobírají bohaté ropné státy Perského zálivu, jde přece o jejich bratry souvěrce. A když už musí mermomocí k nám, tak ať je cpou do zemí, které rozvrtaly celý muslimský svět, tedy USA, její věrný nohsled GB a v případě Libye ještě Francie. Ať je cpou do bývalých koloniálních mocností, které ještě před sto lety drancovaly takřka celý svět, ale mezi tyto země V4 ani omylem nepatří.

2. Imigranti jako lék na nedostatek pracovních sil? Větší blbost jsem snad z našich lžimédií neslyšel, taková hovadina může vylézt jen ze zakrnělého sluníčkového mozečku. Jednak ti hotentoti, co sem připlouvají nemají absolutně žádnou kvalifikaci a takových tu máme dost z řad našeho nepřizpůsobivého obyvatelstva (nejsem si vědom toho, že by pro nás byly jakkoliv prospěšné) a tyto řady nepotřebujeme dále rozšiřovat, druhak oni sem nepřijíždí za prací, nýbrž za sociálními dávkami, proto jezdí do Německa nebo Švédska, kde jsou tyto dávky nejvyšší.


Nepřihlášený uživatel

#9491 Re: Evropa versus USA

2016-05-18 08:43:04

#9462: Hustota osídlení !? - Evropa versus USA 

 Přimlouvám se za tu černou díru, ta by imigrační krizi vyřešila jednou pro vždy.