Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9461 Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků.

2016-05-16 19:56

Nadržení migranti se vrhli na mladé dívky podobně, jako o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem. Své oběti nejprve sexuálně obtěžovali, poté je okradli.

Zatímco se 17letá dívka a její o rok starší kamarádka skvěle bavily u tanečního pódia, obklopila je nenápadně skupinka deseti migrantů, kterým se rytmické kroucení dívek velmi zalíbilo. Když mladé tanečnice zjistily, že se ocitly v obležení "mlsných" mužů, zkusily prchnout. Nebylo to ale nic platné. Kruh kolem nich se stále více uzavíral. Cizinci dívky začali osahávat, informuje německý list Berliner Zeitung.

Mladší dívku okradli o telefon, pak ji povalili na zem. Jejich počínání si ale všiml sedmadvacetiletý mladík, který okamžitě zalarmoval policii a začal násilníky natáčet. Odvážný kousek byl ale brzy odhalen, jeden z agresorů si mladíka všiml a napadl ho.

Odvážnému kameramanovi se naštěstí nic moc nestalo, na místo v tu chvíli totiž dorazila i policie a zadržela tři agresory ve věku 14 a 17 let. Zbytek útočníků vzal nohy na ramena.

Podle berlínské policie jsou dva mladíci tureckého původu, národnost třetího není známa. Ve vazbě ale příliš dlouho nezůstali, policisté je museli propustit. Nyní vyšetřovatelé hledají další svědky a napadené ženy. Není totiž vyloučené, že obětí sexuálních útoků během festivalu bylo více.

Víkendové útoky nápadně připomínají sexuální napadení ze silvestrovské noci, kdy se skupinky migrantů (převážně severoafrického původu) vrhaly na ženy po celém Německu. Obětí sexuálního obtěžování byly stovky. Během útoku většina z nich také přišla o telefony či peněženky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9488 Re: Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků.

2016-05-17 21:30:40

#9461: - Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků. 

 Muslimové jsou sexuální zvrhlíci, neb následují svého zvrhlého falešného proroka. Ta bezpáteřní bezcharakterní zrůda mohamed byl pedofil, jenž prznil devítileté dívky, sprostý zamindrákovaný vrah a krvelačný dobyvatel, který si liboval v zabíjení bezbranných zajatců a zotročování zajatkyň. Tehdy byl lidem prorokem, dnes by byl okamžitě zbaven svéprávnosti a uzavřen v detenčním ústavu. Jak se asi mohou chovat lidé, pro něž je tenhle dávno mrtvý zoufalec, tohle klubíčko podrazů, křiváren a komplexů, morálním a životním vzorem? Viz. Pelikán, bratr ministra spravedlnosti, pro nějž je mohamed morálním vzorem hodným následování, ale v debatě s panem Konvičkou nebyl schopen po několikanásobném dotázání říci proč, protože dobře věděl, že jakékoliv činy tohoto slizkého falešného proroka jsou v dnešní době neakceptovatelné a jeho popud v něj věřit by se rozhodně nesetkal ve společnosti s pozitivním ohlasem.


Nepřihlášený uživatel

#9532 Re: Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků.

2016-05-19 18:47:44

#9461: - Multikulturní festival v Berlíně se o víkendu zvrhnul v řádění sexuálních zvrhlíků. 

 Když si do svého domu potažmo republiky pozvete křováka, tak nečekejte, že bude kadit a močit u vás na WC.On to udělá po svém kdekoliv mimo mísu.Podobné je to se vztahem k ženám.Turisté z Evropy při návšťevě exotických zemí se této kultuře přizpůsobuji a nenarušuji jejích kulturu.Ti křováci ale nejsou Evropané a tu svojí kulturu zpožděnou o 1400 let prosazují i při svých návštěvách v Evropě.Oni to vlastně ani nejsou hosté, ale nepozvání cizinci, kteří se seznamuji s Eurokulturou po svém.K tomu jim pomáhá Alláh.