Obnovení Československa

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-02-12 15:41

Dobrý den, je potřeba tuto petici podepsat co nejdříve, cca 100000 lidí. Je to v zájmu obrany Čechů a Slováků. Pouze pan prezident může zrušit ustanovení o rozdělení naší republiky, tím pádem pozbývá platnosti členství v EU a NATO, což je velice důležité. Šiřte dál a rychle. Petice se musí dostat k panu prezidentu Zemanovi !!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2 Re:

2016-02-12 20:42:35

#1: -  

 Zásadní nepochopení souvislostí, člověče.

1) Nemůžeš spojit dva státy, když si to občané jednoho ze států nepřejí (v mém případě si to nepřeju ani já, jako Čech). Slováci jsou nacionalisti a do žádné federace s kýmkoliv už by nešli. Rozdělení nebyla iniciativa z Česka, Slováci to tak chtěli. (argument "nechtěli to Slováci, ale Mečiar" je lichý, těsná většina obyč Slováků byla pro rozdělení).

2) ČS byl umělý slepenec. Masaryk vzal Slovensko pod česká křídla, aby je vytáh ze středověku. Postavily se za české peníze VSŽ apod. Když se postavili na nohy, řekli "už vás nechceme, samostatnost". Vděk vypadá trochu jinak.

3) Odtud to tak nevypadá, ale Slovensko je v některých aspektech Balkán. Zdravotnictví totálně v rozkladu, školství totéž. Politici polomafiáni (chcete-li použít líbivé zvolání "ale ti naši jsou stejní", pak to ani nezkoušejte, to je úplně jiná liga..) Korupce a úplatky jsou na Slovensku pohonem všeho a je to ve všech společenských vrstvách.

4) Byl jste někdy v poslední době na Slovensku? A nemyslím teď lázně Piešťany nebo na nějakém zámku. Obyčejnou vesnici, obyčejné město. Nechám tuto informaci bez (napsané) pointy, pokud jste tam byl, možná pochopíte, co myslím.

5) Nevadí vám tamní množství cikánů? Ti by se stali oficiálně naší součástí a věřte, že by jich na chudém východě zůstalo jen málo.

6) Já si chci jet na Slovensko zalyžovat, podívat se po horách. Ale jednou pro vždy chci, aby si svoje věci za Karpatama řešili sami a věci před Karpatama zůstaly nám. Takhle to je historicky i současně správně a nechť to tak vydrží.